Over ons

Leer ons en het bedrijf kennen

Over ons

Sinds 2004 zijn wij gevestigd in Hoogeveen, en gegroeid tot een etiketten drukkerij met 4 verschillende persen. Door onze jarenlange ervaring en ons machine park hebben wij de mogelijkheid om de verschillende producten met onze flexo persen en digitale hybride pers te drukken. De laatste jaren hebben wij diverse vakprijzen mogen ontvangen voor het drukken van etiketten op rol en zijn we nummer 1 in het bedrukken van etiketten op folies. Daarbij hebben wij als enige etiketten drukkerij in de Benelux de beschikking over een hybride digitale machine. Door de samenstelling van onze machines kunnen wij de verschillende afwerkingen met de hoogste kwaliteit en op de meest efficiënte manier produceren, namelijk in één productie gang. Zo kunnen wij voor de verschillinde afwerkingen zorgen zoals een blackmark, koudfolie, spotlak, lijmdoder en lijmzijde bedrukking.

Branches - EDNN

Etiketten portal

Wij hebben onze eigen etikettenportal waarbij onze klanten online hun etiketten kunnen bestellen, nieuwe designs kunnen uploaden en de status van hun etiket kunnen volgen.

Door deze portal kunnen wij transparant te werk gaan, en bent u 24/7 op de hoogte van de voortgang van de productie van de etiketten, doordat deze een live status weergave heeft.

Dankzij de portal worden uw orders rechtstreeks in ons systeem geschoten en wordt er automatisch plantijd gereserveerd op 1 van machines.

Ons team

Certificaten

BRC Global Standard for Food Safety

Dat onze focus op kwaliteit zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit het feit dat wij de hoogst mogelijke beoordeling (A) hebben ontvangen in de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials.

BRC Global Standards is een vooraanstaand certificatieprogramma dat wordt gebruikt door meer dan 23.000 bedrijven in 123 landen. Hiermee wordt de standaardisatie inzake kwaliteit, veiligheid en andere criteria gegarandeerd en de eindgebruiker beschermd.