Over ons

Hier vertellen bedrijven altijd wie ze zijn en wat ze doen. Maar die riedeltjes kent u inmiddels wel. Laten wij als Etikettendrukkerij Noord-Nederland daarom eens vertellen wie we niet zijn.

Wij zijn geen logge organisatie met vastgeroeste structuren, stroperige communicatie en lange levertijden. Bij ons geen tientallen medewerkers verspreid over verschillende afdelingen in een veel te groot pand. Wij zijn zelfs niet 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Nee – wij gaan voor 28 uur per dag, 8 dagen per week. 

Gewoon Drents
Wat wij ook niet doen, is ergens omheen draaien. Geen wollig taalgebruik of vage prijsopgaven. Noem ons nuchter, no-nonsense, of beter: gewoon Drents. En natúúrlijk zijn we geen grijze muizen – daar zorgen onze drie flexo drukpersen wel voor: acht kleuren, dat is méér dan full colour.

Nu u weet wie wij niet zijn, bent u wellicht ook benieuwd wie ú voor ons niet bent. U bent bij ons geen nummertje. Geen opdracht te midden van een grote papierstapel die nog doorgespit moet worden. Ook bent u niet snel tevreden – net als wij. 

Gecertificeerd
Niet voor niets zijn wij BRC-IOP-gecertificeerd en hebben wij de hoogste beoordeling (A) ontvangen in de BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials. Want als het gaat om kwaliteit en veiligheid gaan wij voor niets minder dan de top. En dat tegen een uitdagende prijs.


Meer informatie
Back To Top