Ons team

 • De Drukkers

  'the heart & soul' van ednn

  De arbeid achter de schermen wordt verricht door ons team van drukkers. Echte vaklieden. Zij stellen de drukpers in en monitoren het proces van begin tot eind. Wij werken in één lijn. Dit houdt in dat zowel de druk als de afwerking plaatsvinden in het zelfde proces. Hoewel onze drukkers zorgdragen voor uw etiketten, heeft u in de contacten met EDNN vooral te maken met deze vier medewerkers, die we graag aan u voorstellen.

 • René Bouwman

  Algemeen Directeur

 • Hinko Ruis

  Planner / ordermanager

  Voor Hinko kent de grafische wereld geen geheimen meer. Of het nu gaat om flexorotatiedruk of vellenoffsetdruk, Hinko kan u er alles over vertellen. Op de werkvloer is Hinko verantwoordelijk voor ordermanagement en planning. Ook richt hij zich op de automatisering binnen het bedrijf. In zijn vrije tijd is Hinko duikinstructeur. Hij slijt vele uren in het zwembad, in buitenwater en in zijn leslokaal aan huis.

 • Patricia Pijffers

  Verkoop binnendienst / Werkvoorbereider

  Met twaalf jaar ervaring in de grafische industrie kent Patricia de klappen van de zweep. Binnen EDNN is Patricia werkvoorbereider en verkoopmedewerker binnendienst. Ze is servicegericht en houdt ervan de puntjes op 'i' te zetten. Geen detail ontsnapt aan haar aandacht. Wanneer ze niet op kantoor zit, geniet Patricia van haar dochtertje van drie. Daarnaast is ze dol op sport. Voetbal, zwemmen en darten zijn favoriet.

Back To Top