Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Etikettendrukkerij Noord-Nederland geven we op verschillende manieren invulling aan de term maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben we een milieuvriendelijk productieproces opgezet en zijn we betrokken bij projecten in Macedonië.

Tijdens de productie van onze etiketten houden we altijd rekening met de invloed op mens, natuur en milieu. Zo maken wij gebruik van verantwoorde grondstoffen en produceren wij zo min mogelijk afval. Maar er is meer.

Uniek
Als eerste etikettenproducent in Nederland hebben wij een 100 procent biologisch afbreekbaar etiket ontwikkeld. Dit label is volledig opgebouwd uit (hernieuwde) grondstoffen en voldoet aan de EN13432-normering voor composteerbare verpakkingen.

De bedrukte folie, banderollen en zelfklevende etiketten van Etikettendrukkerij Noord-Nederland passen daarmee uitstekend in de milieudoelstellingen van uw onderneming.

Macedonië
In 2015 zijn medewerkers van Etikettendrukkerij Noord-Nederland afgereisd naar Macedonië als onderdeel van een handelsreis. Als experts op het gebied van flexodrukken hebben wij een lokale drukkerij kunnen bijstaan met hulp en advies. Dat beviel zo goed dat er gedurende de reis een mooie samenwerking is ontstaan.

Dit houdt in dat wij aandeelhouder zijn geworden in Microdonia BV, waar startende ondernemers en organisaties in Macedonië kunnen aankloppen voor startkapitaal. Door het verstrekken van adviezen, middelen, marktonderzoek en investeringen, hopen we een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de werkgelegenheid in Macedonië.


Meer informatie
Back To Top