food pro-network - 23-02-2016

Vanaf februari 2016 zijn we partner geworden van FoodPro Network.

Het FoodPro Network Team en haar leden (Fans) hebben de droom dat FoodPro Network bijdraagt aan een betere voedingsindustrie en daarmee een betere wereld. Op verzoek van diverse professionals en ondernemers uit de voedingsindustrie is deze netwerk portal opgericht.

Zij hadden behoefte aan een portal om met elkaar te sparren over zaken als kwaliteit & voedselveiligheid, wet & regelgeving, software, procesoptimalisatie en tal van andere zaken welke deze bedrijfstak zo bijzonder maken. Wat leent zich beter, in een tijd als deze, waar marges onder druk staan, werkdruk toeneemt, benzineprijzen de pan uit rijzen, beurs en congresdeelname afnemen en men op zoek is naar snelle informatievoorziening via social media, dan een netwerk portal.  

FoodPro is een besloten netwerk portal. Wij garanderen minimaal 80% eindgebruikers. Dat wil zeggen dat minimaal 80% van de leden als directielid, ondernemer, professional, vakgenoot, beslisser en/of beïnvloeder actief is binnen de voedingsindustrie. Studenten, werving –en selectiebureaus etc. worden actief van het forum geweigerd.

Meer informatie : www.foodpro-network.nl
Back To Top