Logo EDNN vrij

Eerste hybride labelpers

Labelpers

Sinds 2018 kunnen wij ‘digitaal’ printen, maar dan wel in een hybride pers van MPS. Zo zijn wij ready om in 1 run inclusief finishing te produceren. Dit is tot nader zien ook de toekomst, het is compleet en efficiënt.

Het digitaal bedrukken brengt ook vele voordelen met zich mee. Zo krijg je luxe producten zonder duur papier.

Sinds het gebruiken van de nieuwe pers hebben wij allemaal maar positieve reacties ontvangen van onze klanten.

Lees meer op: www.printmatters.nl

Zuivel

EDNN is gevestigd in het mooie Hoogeveen en onze standplaats wordt omringt door de zuivelindustrie. Natuurlijk zijn wij dan ook goed op de hoogte van de regel- en wetgeving rondom het etiketteren in de zuivelbranche. Wij letten extra op een goede traceerbaarheid van onze etiketten. Zo zorgen wij voor een duidelijke nummering van de rollen en denken graag hierin met u mee, om samen met u aan deze eisen te voldoen.

Door ons uitgebreide en diverse machinepark kunnen wij u etiketten tegen scherpe prijzen en met korte levertermijnen aanbieden. Iets wat voor een dynamische en competitieve markt als de zuivelbranche natuurlijk een vereiste is!

Vlees

EDNN is zich sterk bewust van de strikte hygiëne-eisen die organisaties in de vleesverwerkende branche hanteren. Wij vinden dat wij als leverancier van de etiketten voor uw product dan zeker niet mogen achterblijven! Ook bij ons worden de geldende hygiënenormen van de voedselverwerkende branche gehandhaafd en bovendien zijn wij BRC gecertificeerd. EDNN levert zowel bedrukte etiketten als blanco; mocht u de opdruk in eigen handen willen houden. En natuurlijk zijn wij bereid met u mee te denken: onze accountmanagers komen indien gewenst bij u op locatie om mee te denken in uw productieproces. Wel zo makkelijk!

 

Snacks

Een origineel design, een specifiek materiaal of een unieke manier van verpakken: wij zorgen ervoor dat het etiketteren moeiteloos verloopt en niets is ons te gek.   

Bij EDNN hebben wij tevens ervaring in het meedenken in productietechnieken en zijn wij samen met de klant tot diverse, innoverende ideeën gekomen.

Tijdens de productie van onze etiketten maken wij daarbij uitsluitend gebruik van low migration inkt. Hierdoor zijn uw producten gegarandeerd van voedselveiligheid en blijft de gewenste kwaliteit van uw product gewaarborgd.

Retail

Wij van EDNN zijn actief voor verschillende markten in de detailhandel. In samenspraak met de klant produceren wij hoogwaardige etiketten die voldoen aan uw specifieke wensen en eisen. Door ons uitgebreide machinepark, met zowel flexo persen als een digitale pers, kunnen wij aan elke vraag voldoen.  Wij leveren u eerste klas kwaliteit etiketten tegen scherpe prijzen en met een korte leveringstijd.
Met ons als uw partner kiest de consument gegarandeerd voor uw product!

Petfood

Grote oplages bestaand uit kleine etiketten of kleine oplages bestaand uit grote etiketten: het kan allemaal voorkomen bij etiketten voor de petfoodindustrie.

Ons machinepark is volledig uitgerust om haarscherpe designs in kleine en zeer grote oplages op te leveren en denken daarbij mee in uw efficiencyvoordeel.

Daarbij zijn wij een flexibele organisatie die snel kan schakelen. Wisselende designs en korte levertijden vanwege productieprocessen; daar zijn wij op ingespeeld.
Wij voorzien u van de beste kwaliteit, in welke hoeveelheid dan ook!

Health and Beauty

Wij van EDNN weten hoe belangrijk de uitstraling van een product is en helpen dan ook graag mee in uw marketingwensen! 

In deze branche wordt er veel gebruik gemaakt ‘No-Label Look’ etiketten. Deze etiketten bestaan uit heldere folie met een even zo heldere lijm, wat het etiket volledig transparant maakt. Het product blijft dus volledig zichtbaar door het etiket heen. Het eindresultaat: een frisse, luxe uitstraling én informatievoorzienend. De klant ziet in één oogopslag wat hij koopt.

Wij kunnen daarbij No-Lable Look etiketten leveren in alle mogelijke doorzichtigheidspercentages én kleuren, indien gewenst!

Groenten en fruit

Dankzij onze digitale pers zijn wij de ideale leverancier voor dynamische branches als de groenten- en fruitbranche.

Kleine oplages of veranderlijke designs zijn hierdoor geen probleem! Daarbij produceren wij, dankzij handhaving van de bij ons geldende BRC normen, conform de eisen van de voedselindustrie.
Tenslotte print de digitale pers ook nog eens in de helderste kleuren, waardoor uw product zeker niet ongezien blijft in het schap!

Beverages

Bij EDNN hebben wij veel ervaring in het produceren van etiketten voor de drankindustrie. Van PET flesjes tot glas; voor elk materiaalsoort hebben wij het geschikte etiket voor u!
In samenspraak met de klant en zijn specifieke wensen en ideeën kan EDNN voorzien in het perfecte etiket! Dankzij onze 8 kleuren Flexo pers kunnen wij op elk gewenst materiaal de mooiste en opvallendste designs drukken. Of maak gebruik van onze digitale pers voor grote en kleine oplages. Lokale brouwer of internationale keten; wij zijn van alle markten thuis! Proost!

Bakkerij en zoetwaren

EDNN is zeer gespecialiseerd in het produceren van etiketten voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie. Wij produceren al geruime tijd in grote hoeveelheden voor deze smakelijke branche.

Dat levert niet alleen schitterende designs op, ook de kwaliteit van onze etiketten staat bij ons hoog in het vaandel. Zo gelden in het gehele pand van EDNN de BRC-eisen van de voedselindustrie : zo blijven uw producten ook in ons productieproces gewaarborgd van voedselveiligheid en kwaliteit.
En ja, natuurlijk kunnen wij u voorzien van etiketten in alle vormen en maten en geschikt voor elk soort verpakkingsmateriaal! In de mooiste designs en kleuren, voor een feestelijk en opvallend etiket voor al uw lekkers!